Den här kommer bli en sommarfavorit. De ska bli lite brända och sjunka ihop. Den passar som förrätt i något mindre portion, lätt sommarlunch tillsammans med bröd, eller lägg till salami eller laxskivor för en lätt matigare sallad
Så istället plockade jag bär, gjorde paj, diskuterade fram idéer med Mr C vad vi ska göra med vår pergola, skurade sittbänken som ska få sig en omgång med färg och så tog jag typ tio kallduschar för att svalka min bastu till kropp
Marinerad kycklingfilé med haricot verts och krispiga höstäpplen. Pulled pork i coca cola med lök, timjan, oregano och ost i en baguette som slutligen doppas i biffens egna, långkokade spad… Mind blown helt enkelt, som bloggaren själv beskriver receptet ovan
Det här är en riktigt god och fräsch sommarsallad, som passar bra som lunch en varm sommardag. Är du laktoskänslig väljer du laktosfri mozarella och i stället för gorgonzola tar du Aura som är en laktosfri blåmögelost
Till fördrink serverade vi en whiskeysour och till varmrätt en mustig höstgryta med svamp och syrliga lingon och till slut en créme brulèe gjord på kokosmjölk
Vi skall se till att ni kan starta hösten med bra filmtips och goda bakverk. Tre torsdagar framåt kommer jag att sammarbeta med spel- och filmbloggen spelochfilm
Nu börjar det bli dags för sommaren första saft. Jag har inga egna rabarberplantor utan brukar tigga till mig från vänner och bekanta som har i överflöd
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.