Stimla kycklingen och paprikan. Blanda alla ingredienser, smaka av med salt och peppar. Skär ett snitt i översidan på baguetten, öppna och lägg i fyllningen
Stimla kycklingen och paprikan. Blanda alla ingredienser, smaka av med salt och peppar. Skär ett snitt i översidan på baguetten, öppna och lägg i fyllningen
Vispa smör och socker poröst. Chokladfondant. Tillsätt äggen, ett åt gången under vispning och till. Sätt in formarna i kylen och ta fram när det är dags för gräddning
Servera tillsammans med chokladfondantenoch den lättfrusna valnötscremen. Det var en väldigt god smet och svårigheten ligger i att få dem perfekta, dvs ett hårt skal och ett rinnande innehåll
sedan har jag beställt det som efterrätt på flertalet restauranger och då har det varit en helt annat sak, godast chokladfondant jag någonsin ätit är utan tvekan den jag fick på Åkerblads i Tällberg
Tillsätt tomater, buljongtärning och persilja. Smaka av med salt, peppar och lite honung. Lägg ett salviablad på varje ostskiva och stek dem gyllene på båda sidor i lite olja
Servera den varma och krämiga Chokladfondanten med ananassalladen och en kula vaniljglass. Perfekt att förbereda och bara baka av, lägga upp, piffa till och servera
Tillsätt tomater, buljongtärning och persilja. Smaka av med salt, peppar och lite honung. Lägg ett salviablad på varje ostskiva och stek dem gyllene på båda sidor i lite olja
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.