Sourdough Danish Pastry / Wienerbröd av surdeg
Hovkonditorn
Hovkonditorn
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 44 g surdegsstart
  • 75 g vatten
  • 34 g mjöl
  • 360 g mjöl
  • 135 g mjölk
  • 77 g ägg
  • 60 g socker
  • 10 g salt
  • 7 g torrjäst
  • 40 g mjukt smör
  • 310 gram smör
  • 60 cm Vi
  • 225 g färskost
  • 0,5 dl socker
  • 1,5 msk smör
  • 28 g mjöl
  • 0,5 ägg
  • 1 tsk vaniljsocker
  • 10 cm rutor
  • 220 grader
  • 10 minuter
  • 200 grader och
  • 15 minuter
  • 75 g water
  • of flour
  • 360 g flour
  • 135 g milk
  • 77 g egg
  • 60 g sugar
  • 10 g salt
  • 7 g dry yeast
  • 40 g butter
  • 310 grams butter
  • 60 cm
  • 225 g cream cheese
  • 0,5 dl sugar
  • 1,5 tbsp butter
  • 28 g flour
  • 0,5 ägg
  • 1 tsp vanilla

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.