4 Vinägrett 2 schalottenlökar skal av 1 citron 2 msk färskpressad citronsaft 1 kruka persilja 5 msk olivolja salt svartpeppar Sparris och bacon 500 g grön sparris olja (till sparrisen) 350 g skivat grillbacon Till garnering 100 g parmesanost bladpersilja Lägg till i inköpslistan
Så vill ni, kan ni absolut steka några skivor bacon krispigaoch lägga till i salladen. Det krispiga baconet ersätts dock av de krispiga polkabetorna, så det är inte direkt något som saknas i kompotten
Stek i en stekpanna ingefära ochsalladslökoch servera med salladen. Skiva och strimla fläskkaren i tunna bitar, mjöla sedan in den strimlade karrén i maizena eller potatismjöl
Dela fänkålen mitt itu och skär bort den grova mittstocken. Skär granatäpplet i fyra klyftor och ta ut de röda kärnorna, se till så att de tunna hinnorna inte kommer med
Häll av spaghettinoch ärtorna, lägg de sedan i en skål tillsammans med Pesto alla Genovese och zucchini, vid behov addera en sked av det kokande pastavattnet för att underlätta omröringen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.