Servera frikadellerna toppad medpersilja och tillsammansmedspaghetti. Krydda med salt och peppar. Rulla till bollar och bryn runtom iolivoljai en stekpanna
Jag har alltid avskytt frikadeller och har vägrat befatta migmed det imitt kök. Köttbullssmeten blandades medcitron och massor av persilja och smakerna giftesigverkligenmed den fantastiska pastasåsen som doftade svagt av vitlök och ajvar
Låt puttra på låg värme medan du gör frikadellerna. Smaksätt sedan med salt, oregano, spiskummin, svartpeppar, riven parmesan och en pressad vitlöksklyfta
En god spaghettimedtomatsås fångar hela genialitetenmed den italienska köket. Med detta sagt är det ett par saker som viintegillarmedArtusis sätt att göra tomatsås
Artusi för svenskar | Italiensk mat från 1800-talet
Forma färsen till bollar med hjälp av en sked. Smaka av med socker, salt och peppar. Blanda hackad lök, färs, ägg, havregryn, mjölk, salt, peppar, pressad vitlök och persiljatill en jämn smet
spaghettimedtomatsås och vinkokta musslor. Tomatsåsen kan du göra långt i förväg, det mår den bara gott av men musslorna kan du vänta medtills gästerna har anlänt
Nötfärsfrikadelleritomatsåsmed blomkåls- och potatispuré och bladspenat. Fräs kryddorna lätt iliteolivolja, tillsätt sedan löken och låt den fräsa med nån minut
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.