Spaghetti med frikadeller i tomatsås
Markos Mat
Markos Mat
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 400 g spaghetti
  • 500 g nöt- eller kalvfärs
  • 1 ägg 0,5 dl grädde
  • 1,5 dl riven Parmesan eller Grana Padano
  • 4 sardellfiléer (kan uteslutas)
  • 2 vitlöksklyftor 1 msk torkad basilika
  • 2 tsk socker
  • 1 citron 500 g passerade tomater
  • 1,5 dl vitt vin (kan uteslutas, späd då med vatten istället)
  • 0,5 dl vatten
  • 1 msk koncentrerad kalvfond
  • färsk basilika
  • salt och svartpeppar
  • olja att steka i

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.