Barnen valde att ta pastan för sig och fyllde tallriken med naturella grönsaker istället. Bryn smöret, ta av från värmen och tillsätt de hackade sardellerna, kaprisenoch den rivna vitlöken
Finhacka levern, och lägg sedan tillbaka den i pannan medsardellerochkapris. I kväll hade vi våra goda vänner J och J med fina barn på middag, och till förrätt lagade jag denna fantastiskt goda kycklinglevermousse
Lite medelhavstema blev det även till eftermiddagen, efter medelshavsbrunschen, med inslag av en trevlig snabbfräst blandning av Sardeller, kapris, rödlök, färsk dill och olivolja som en varm ragu över laxen
Dekorera med citron och timjan. Servera med ris eller quinoa. Smaka under tiden av såsen, den ska vara kryddig och blir lite salt av kaprisochsardeller
Dags för lite medelhavoch avbrott i julmyset. Hacka kapris, sardelleroch oliver. Nu har det varit alldeles för mycket maträtter som tar för lång tid och alldeles för lite pasta
Servera medspaghetti, extra permesan, lite ketchup och sallad. Stek köttfärsen och pressa i vitlöken. Häll på resten av kryddorna, tomatpuré och buljongen
) med lite mer av den rivna osten och gärna lite mer nymald svartpeppar. Under tiden kokar du pastan knappt al dente, alltså med ett ordentligt tuggmotstånd
Värm upp en stekpanna med oljan, vitlöken och chili. Smaka av med salt. Lägg i bambuskott, ostronsåsen, sojasåsen, svartsojan, sockret och fisksåsen och stek ett par minuter
) med lite mer av den rivna osten och gärna lite mer nymald svartpeppar. Under tiden kokar du pastan knappt al dente, alltså med ett ordentligt tuggmotstånd
Koka spaghettin al dente. När det är mycket på jobbet är pastan min bästa vän, och denna med krämig (men inte för krämig sås), zucchini och kallrökt lax känns riktigt fräsch god efter en lång dag på jobbet
Koka spaghettin al dente, alltså med bibehållet tuggmotstånd, låt rinna av i ett dukslag. Fräs fänkålen tillsammans med chili och vitlök i ett par minuter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.