Spansk tapastårta
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 520 g landgångsbröd
  • i förpackning
  • skivat
  •  
  • Fyllning
  • 15 st champinjoner
  • 1 tsk olivolja
  • 5 tsk salt
  • 1 krm vitpeppar
  • nymald
  • 200 g cecina eller bresaola
  • 5 st purjolök
  • liten
  • 10 st paprikor
  • små
  • inlagda
  • grillade
  • 2 st vitlöksklyftor
  • 1 dl majskorn
  • 1 dl crème fraiche
  • 5 dl kesella
  • 3 msk chilisås
  • av ketchuptyp
  • 1 krm cayennepeppar
  • 100 g riven manchego- eller parmesanost
  • 1 tsk salt
  • 1 krm vitpeppar
  • nymald
  •  
  • Till garnering
  • 5 dl kesella
  • 100 g cecina eller bresaola
  • tunnskuren
  • 8 st sardellfiléer
  • 15 st paprikor
  • små
  • inlagda
  • grillade
  • 12 st kalamataoliver
  • Basilikablad

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.