Spareribs med barbequesås, friterade lökringar, Pimentos de Padrón och coleslaw + vintips
Vardag med Nordefors
Vardag med Nordefors
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 rödlökar, skalad och finhackad
  • 1 vitlöksklyfta, finhackad
  • 4 1/2 cm ingefära, fint riven
  • 1 msk olivolja
  • 1 dl mörkt muscovadosocker
  • 2 msk tomatpuré
  • 1 dl färskpressad apelsinjuice
  • 2 msk sherry eller rödvinsvinäger
  • 1 msk dijonsenap
  • 1 msk worcestersås
  • 400 ml passerade tomater
  • 3 kg färska spareribs (tunna revbensspjäll)
  • 1 1/2 msk salt
  • 7 1/2 dl barbequesås (se ovan)
  • 2 1/2 dl vatten
  • Coleslaw
  • 7 dl finstrimlad vitkål
  • 1 morot
  • 1 tsk salt
  • 1 dl majonnäs
  • 1 dl crème fraiche
  • 1 msk vitvinsvinäger
  • 1/2 msk strösocker
  • malen svartpeppar
  • Friterade lökringar
  • 4 st gula lökar
  • 1 l frityrolja
  • Frityrsmet
  • 2 dl vetemjöl
  • 1 krm salt
  • 1 st äggula
  • 2 dl öl eller mineralvatten
  • 200 g pimentos Padron
  • 4 msk neutral olja

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.