11 tsk salt och peppar. 1Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 8 färska lasagneplattor 4 dl Kelda® pastasås tomat&crème fraiche 2 tomater 2 dl Arla® Familjefavoriter riven ost mozzarella 250 g fryst bladspenat 200 g färska champinjoner 2 vitlöksklyftor 25 g Arla® Svenskt Smör 1 tsk salt och peppar 1 krm svartpeppar
Rör ner crème fraiche och smaka av med salt och peppar. Om du varit i svampskogen och haft tur att hitta svamp tar du naturligtvis av den - nu är ju trattisarna på gång
Alltså föll det sig så att jag härom kvällen hade en egen hemmakväll framför TVn och passade på att pyssla ihop cannelonirör med en fyllning av ricottaost och spenat, gratinerade under ett generöst lager ostsås
När alla rullar är klara skedar du över tomatsåsenoch toppar till sist med den vita såsen. Lägg en klick spenatfyllning på lasagneplattan och rulla sedan ihop den och lägg dem i en form med skarven neråt
Rör ner crème fraiche och smaka av med salt och peppar. lite smör och rapsolja att fräsa i. Lite skåprensning efter helgerna blev goda cannelloni till middag
Häll över tomatsåsenoch sprid ut den så att den täcker. Tomatsås. Denna gång testade jag mig på att göra cannelloni (fyllda pastarullar) och resultatet blev väldigt lyckat
Häll lite utav tomatsåsen i botten på en ugnsform och fördela cannellonin. Häll på resten utav tomatsåsenoch strö sist över parmesanosten och cocktailtomater
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.