Späckad lammstek med chevrégratäng, timjansky och sallad med rödbetor
Recept och reflektioner kring mat
Recept och reflektioner kring mat
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1,5 kg urbenad lammstek
  • Olivolja
  • Bindgarn
  • 100 och
  • 175 grader
  • 70 grader
  • Potatis
  • Lök
  • Lök
  • 200 gram chevré
  • grädde
  • vitlök
  • smör
  • timjan
  • Smör
  • 2 msk socker
  • 4 dl rödvin
  • 1 msk torkad
  • 2 dl lammfond, eller skölj köttsaften ur kärlet som varit under steken i ugnen (alt annan fond)
  • 3 stora rödbetor

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.