Stekt abborre med sellerikräm, betor och blomkål
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 600 g abborrfilé
  • 1 ½ dl grovt rågmjöl
  • 1 tsk salt
  • 2 msk rapsolja
  • 2 msk smör
  •  
  • Sellerikräm
  • 600 g rotselleri
  • 4 dl mjölk
  • 2 msk créme fraiche
  • 1 tsk salt
  •  
  • Betor
  • 400 g gulbetor eller polkabetor
  • 1 msk konc flädersaft
  • 3 msk rapsolja
  • Pressad saft av ½ citron
  • ½ tsk salt
  •  
  • Smör
  • 100 g smör
  • ½ gul lök
  • 2 msk kapris
  • Rivet skal av 1 citron
  • 1 msk hackad gräslök
  • 2 krm salt
  •  
  • Blomkål
  • 250 g blomkål
  • 1 msk rapsolja
  • ½ tsk salt
  •  
  • Garnering
  • Smörgåskrasse

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.