Blomkålsris. salt och malen vitpeppar efter smak. Blomkålsris. Vispa ihop äggsmet och grädda en tunn omelett, dra av från värmen och lägg lock på stekpannan så smeten stelnar på ovansidan, låt sen svalna helt
Blomkålsris är ett perfekt tillbehör till det mesta egentligen. Krydda med timjan, salt och peppar. Man kan välja att krydda upp det lite hur man vill och här har jag valt att tillsätta lite purjolök och timjan
Servera den nystekta fisken med svamp och stuvad potatis, hacka ev lite persilja över stuvningen. Smaka av med senap efter egen smak, peppra och salta eventuellt – tänk på att senapen saltar
Fiskdiskarna är fulla med färsk fisk och då måste man ju passa på. Servera med en stor grönsallad. Igår blev det en fin härlig bit torskrygg och då passade jag på att göra en fransk sås som jag velat prova en längre tid
Stekte några kantareller till och serverade med röd vinbärsgelé och vitlöksbröd. Mannen från Finnö, sa att det var gott med potatisgratäng till och att jag skulle skära köttet i ganska tunna skivor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.