Denna modell har säkert skapats av många innan även om jag inte själv har sett det. Knaprig potatis, smakrik sås med hög “fisksälta” från fonden men ändå lite vinsyra i bakgrunden tillsammans med den söta saftstekta svampen blev en riktigt bra kombination
Servera soppan med bröd. Lägg i hönsbuljongtärningarna och philadelphiaosten. morötter, rivna (ca 4 st). 1purjolök, fint strimlad. 1philadelphiaost, med örter och vitlök. 1svartpeppar, nymalen. 14 port Ingredienser 0,5 l morötter, rivna (ca 4 st) 1 purjolök, fint strimlad 1 l vatten 2 hönsbuljongtärningar 200 g philadelphiaost, med örter och vitlök 1 krm svartpeppar, nymalenMorotssoppa – gör så här. Koka morötter och purjolök i vatten 5 min
Tillsätt mjölet blandat med bakpulvret, matfettet ochvätskan. Vill du ha fler tips på vad du kan göra med dina frukter och bär kan du antingen använda sökfunktionen "Leta i bloggen" i listen till höger eller gå in under etiketten sylta och saft här i listen till vänster
Servera pestopastan med den stekta fisken och riv lite extra citronskal över. Hetta upp en stekpanna med lite olja och smör och stek fiskfiléerna gyllenbruna på båda sidor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.