4 1 röd paprika 2 gula lökar ca 500 g kycklingbröstfilé 2 msk olja för stekning 4 msk sojasås 2 msk fisksås 300 g böngroddar 2 påsar färdigkokt ris à 250 g (gärna Express långkorning ris) Till servering 30 g sesamfrön Lägg till i inköpslistan
Servera ägget på det stekta riset med en klyfta lime, koriander och prik nam pla. Mestadels blir det med kyckling för min del men det går att göra på biff, fläsk räkor m
Putsa och skär kycklingköttet i mindre bitar. Tillsätt kycklingen och blanda väl. Lägg nudlarna på ett fat med grönsaker och kyckling ovanpå och ringla över såsen
Böngroddar och stekt ägg. Vietnamesisk kyckling. Böngroddar och stekt ägg. Skär kycklingen i mindre bitar och bryn den tillsammans med vitlök och gröncurrypasta
Stek den råa kycklingen, krydda med curry och kycklingkrydda. 1 rå kycklingfilé. 1 tsk kycklingkrydda. koka upp nudlarna enligt anvisningarna på förpackningen och häll sedan av vattnet
Därför kommer här ett kycklingrecept med thai-influenser. Skär kycklingen i tunna skivor. Tillsätt broccolin, kycklingen, ingefäran, buljongen, sojasâsen och fisksâsen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.