Servera med en skål smetana så att var och en får ta för sig eftersmak. Häll påvattnet (+ev bulj. Lägg upp persiljehack, olivskivoroch kapris på botten av varje tallrik
Både smak och konsistens är ruskigt likt originalet (maken tyckte till och med att det kändes lite fel att äta morotslaxen eftersom det kändes som att äta riktig lax)
Stek laxbitarna gyllene runt om på ganska hög värme. Vissa av dessa saker är alldeles för stora och politiska för den här bloggen, men till de mindre och ytligare hör varför media måste retuschera bilder på även vältränade, vackra och sunda kvinnor (och förebilder) till smalare, fläckfria och sämre kopior av sig själva, och hur man INTE kan tycka om fisk och skaldjur
Det är mer uttröttande än man kan tro att försöka få in så mycket ny information i huvudet på så relativt kort tid och det ska bli skönt med en soff-kväll
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.