Recept, saftstektachampinjoner. Knaprig potatis, smakrik sås med hög “fisksälta” från fonden men ändå lite vinsyra i bakgrunden tillsammans med den söta saftstekta svampen blev en riktigt bra kombination
Här fick det bli till stektschnitzeloch en buljongsås. För de mesta gör jag vita kroppkakor av den men tärnad ochuppstekt i smör, ströbröd och goda kryddor är den inte heller fel
Skär upp köttet och servera ihop med de stektachampinjonerna. När köttet är ordentliget brynt lägger du i resten av smöret tillsammans med vitlök och timjan och sätter av värmen
Purjolökssoppa medchampinjoneroch baconströssel. Mixa soppan slät och smaka av med salt och peppar. Visst är det gott med en rykande het soppa i vintertid
Nu börjar helgen lida mot sitt slut, vi har haft en underbar helg trots ögoninflammation och att jag missade ett weekend med mitt tjejgäng vi planerat sen länge
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.