När fisken är färdigstekt lägger du upp den på ett fat. Vi har här använt torskfilé från fiskbilvilketnaturligtvis är strået vassare än fryst, men går naturligtvis också
Det blev hemma pannerad torsk med kall sås och potatis. Måste förklara denna bild. fick hjärnsläpp och glömde fota när jag hade lagt upp fint på tallriken
Servera tillstekttorsk och kokt potatis. Egentligen ska det vara kokt torsktill äggsåsen men vi föredrar att steka den så man får en god stekyta på fisken och sen ordentligt med vitpeppar så det smakar något
(beror helt på hur hungrigani är. ca ½ tsk citronpeppar. (lite svårt att skriva en mängd som passar alla smaklökar, den här mängden salt och peppar passade mig)
Skär potatisenimindrebitar och koka tills de är mjuka. Skär baconen istrimlor och hacka löken fint och fräs i en stekpanna utan smör tills löken är mjuk
IngredienserPortioner. 4 900 g fast potatis Romsås 1 rödlök 2 dl smetana 75 g röd caviar salt och peppar Grönsaker 1 morot 1/2 gurka 1 citron 600 g torskfilé 2 msk smör eller margarin Lägg tilliinköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Panera under tiden fyra lika stora bitar norsk torski grovt rågmjöl. Tärna den kokta potatisen. Lägg upp röran på tallrik med en bittorsk ovanpå, gärna med skirat smör till
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.