Stekt torsk med gräslökssås, 4 port
Elsas Skafferi
Elsas Skafferi
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 port
  • 4 bitar torsk i skivor
  • 3 msk hackad gräslök
  • 1 stgul lök
  • 0.5 stmorot
  • 5 stchampinjoner
  • Ett par persiljestjälkar
  • 1 stkvist timjan
  • 5 dlfiskfond
  • 3 dlvitt vin, torrt
  • 3 dlvispgrädde
  • 50 gsmör salt
  • vitpeppar, nymalen
  • Citron, några stänk
  • Elsa tipsar!
  • För perfekt resultat ska fisken ha en kärntemperatur på 42 grader, en temperatur att lägga på minnet.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.