Servera fisken på grönsakernamed en klick majonnäsblandning ovanpå. Under tiden steker man grönsakerna (i lagom stora bitar) och oliverna en liten stund i slutet
Servera torskmed sås och kokt ris. I Japan äter man många sorter av fisk och torsk är en av dem. Det är mycket sås men det är gott att äta såsen med ris också
När fisken är färdigstekt lägger du upp den på ett fat. Vi har här använt torskfilé från fiskbil vilket naturligtvis är strået vassare än fryst, men går naturligtvis också
Om du har, så kan du hälla på lite sesamolja när kycklingen verkar färdigstekt. Häll ner grönsakerna och häll på lite matolja som du steker allt i en stund tillsammans med kycklingen
Servera till stekttorsk och kokt potatis. Egentligen ska det vara kokt torsk till äggsåsen men vi föredrar att steka den så man får en god stekyta på fisken och sen ordentligt med vitpeppar så det smakar något
Servera såsen tillsammans med fisk och grönsaker. Pressa gärna över lite citron på den stekta fisken. Dela broccolin och blomkålen i mindre bitar och lägg i en kastrull med kokande vatten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.