Lägg på ett fat. Krydda med svartpeppar och strö på hyvlad parmesanost. Stek på hög värme i lite olivolja ca 2 minuter, krydda med havssalt under tiden
Lägg upp på fat. Ersatte de rostade mandelspånen, jag har aldrig tyckt om mandel särskilt mycket, med rostade pinjenötter och la till lite riven parmesan på toppen och av det blev det ett gott och enkelt tillbehör som passar till vilken maträtt som helst ju
Servera ägget på det stekta riset med en klyfta lime, koriander och prik nam pla. Rätten serveras ofta med friterat ägg, lime och prik nam pla (chili fisksås)
Lägg på ett fat. Krydda med svartpeppar och strö på hyvlad parmesanost. Stek på hög värme i lite olivolja ca 2 minuter, krydda med havssalt under tiden
Häll på grädden och lägg i timjan. Strö över osten och smaksätt med salt och peppar. 11 dl parmesanost. 1Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 1 zucchini 2 vitlöksklyftor 2½ dl Kelda® mellangrädde ½ dl hackad färsk timjan 1 dl parmesanostGör så här Skär zucchinin i skivor och sedan i bitar
Finhacka vitlöken och lägg i en mixer tillsammans med smör och sardeller. Skala och dela äggen. Häll bort vattnet och blanda grönsakerna med salladsbladen, olivoljan och citronsaften
Det blev en hastig middag igår så jag tärnade ner lite överbliven potatis i en panna och stekte köttbullar och prinskorv i en annan och avslutade med ett gäng stektaägg när allt var klart
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.