Lägg i sötpotatisenoch sänk till medelvärme. Kryda med örtsalt och svartpeppar. Det här är verkligen en riktigt fräschoch urgod sallad som passar lika bra som förrätt eller tillbehör
Rulladerna serverades med sås på baserat på grädden som de sjudit i, några rejäla klyftor av ugnsbakad bakpotatis, klassisk rödkål samt en topping av granatäpplekärnor som fick ge den sista touchen i form av syrlighet och lite krisp
Rostad palsternacka med spenatpesto och stekt kycklingbröstDet ser inte ut att vara så mycket för världen, men att rosta palsternackor i ugnen ger inte bara en makalöst fantastisk doft – det smakar så gott också
Varva grönsaker med kyckling, lök (rostadoch stekt) ochpotatis i djupa tallrikar. Skiva och stek löken i smör till min färg, krydda med salt och en nypa socker
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.