Sticky toffee pudding with butterscotch sauce and vanilla icecream.
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Kaka
  • 180 g dadlar
  • urkärnade och hackade
  • 2 dl vatten
  • 1 tsk bikarbonat
  • 50 g smör
  • 160 g strösocker eller en del av mängden muskovadosocker
  • 2 ägg
  • 3 dl (180 g) vetemjöl
  • 1 ½ tsk bakpulver
  • ½ kryddmått salt
  • 2 msk rom (mörk eller ljus)
  •  
  • Butterscotch sauce
  • 140 g sugar
  • 50 g smör
  • 2 dl vispgrädde
  • Eller Kolasås
  • 2 dl ljust muskovadosocker
  • 50 g smör
  • 25 dl vispgrädde
  • 1 msk
  • Topping
  • 25 g rostade och grovt hackade hasselnötter
  •  
  • Tillbehör
  • Vaniljglass

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.