Den krispiga och salta botten i kombination med ett tjockt lager mjölkchokladtryffel är lika med MUMS =) Det är väl tur att det räcker med en liten minibit - sedan känner man sig nöjd
En elev till mig som var i USA i våras hade köpt med sig peanut butter chips därifrån (det är typ som chocolate chips medmed jordnötssmör istället) och jag har funderat på vad jag skulle baka med dom
I mitt glas hade jag i några cl Minttu innan jag hällde upp chokladen, sen toppade jag med vispad grädde, pudrade över lite extra pepparkakskrydda, stoppade ned en pepparkaka och några nonstop
Finhacka de salta jordnötterna och mandlarna, lägg i en liten skål och tillsätt jordnötssmöret. Rör runt tills chokladen blandat sig med de övriga ingredienserna
Hacka Daim och sprid över kakan. Chokladkräm. Blanda i den sista blandningen i chokladsåsen. Lägg på chokladkräm på den ena delen och eventuellt bananskivor
Och det blev lite mjuksega cookies meddaim och vit choklad. Hacka chokladen och rör ner i degen. 150 g smör2 dl muscavadosocker1 dl strösocker1 ägg4 dl vetemjöl1 tsk vaniljsocker1 tsk salt1 tsk bikarbonat100 g daim100 g vit chokladRör smör och socker smidigt. Grädda i 175 grader 15-20 min beroende på hur du vill ha kakorna, lite mjuksega eller torra och frasiga
Hacka jordnötter och choklad. Med lite smak av kola och choklad. I väntan på att jag ska våga borra i Stig Lindberg tallrikarna så har jag bakat lite så jag har något att fylla mitt kakfat med
Sperar inger roll om de är enkla ellermed russin, chokladeller andra gottigheter i. Arbeta ihop alla ingredienserna utom chokladen i en matberedare till en deg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.