Sukiyaki (nötkött gryta)
Laga japansk mat hemma
Laga japansk mat hemma
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 portioner, tid:
  • 30 min soppa:
  • 1000 ml vatten
  • 200 ml Mirin
  • 200 ml soja
  • 2 msk råsocker
  • 50 ml sake * Om man inte har behöver du inte använda.
  • 250 g entrecote eller andra nötkött * tunt skivad: frysa och avfrostning lite att skära tunna.
  • 100 g glasnudlar / harusame *harusame är japansk glasnudlar.
  • 7 champinjoner 1 / 4 sallad vitkål
  • 1 paket (5-6) salladlök
  • 1 gul lök
  • 1 ägg
  • 8. Servera med blandade färska ägg i en liten skål som en dippsås

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.