Det där med att få lite lätt panik av att vara ledig. Skär mozzarellan, oliver och tomater i småbitar. I dag trixade jag fram ett bröd fyllt med massa godsaker, vad sägs om det
) )Det blir inga portionstips utan man får använda lite sunt förnuft. )Nu har vi gott om soltorkadetomater och parmesanost så jag hittade på något som jag hoppades skulle bli gott och makens kommentar var
Absolut bästa delen av kycklingen är i mitt tycke, låren men då ska de vara urbenade och fyllda. Finns massor med sätt och smaksättningar men denna variant är en stor favorit
Lägg en skiva parmesanost på varje filé, en msk pesto och två soltorkadetomater. Linda två skivor bacon runt varje filé, (ibland får man fästa dem med en tandpetare)
Det var Max & Frasses som gällde). Kött och potatis och SÅS – så ska de va. En fylld, benfri kotlettrad med rökt skinka, vitlök, persilja och soltorkadetomater
Fräs paprika och lök utan att det får färg i en kastrull med smör. Blanda färs, lök, pressad vitlök, finhackade tomater, grädde, ägg, persilja, och salt och peppar
Mat måste man ju ha så äta måste man ju och det har vi gjort "hehe" och gott har vi smaskat i oss också i helgen i lördags gjorde jag och min man fylld lövbiff med creme bonjour färskost medsoltorkadetomater, rökt skinka och cheddarost till detta serverade vi potatismos smaksatt med örter, vitlök och parmesanost och smarriga och varma cocktailtomater
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.