Supergod ytterfilé och gratäng!
Katarinas spis
Katarinas spis
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 1 1 röster

Ingredienser

  • Kryddig fläskytterfilé
  • 1 fläskytterfilé
  • 1 dl hackade örter
  • 1 1/2 msk rosépeppar
  • och grönpeppar
  • 1/3 msk flingsalt
  • 4 stora potatisar
  • salt
  • 1 dl creme fracihe
  • 2 1/2 dl grädde
  • 1-2 tsk balsamico
  • 1 pressad eller riven vitlöksklyfta
  • 2 msk färsk hackad rosmarin
  • 1/2 msk rosépeppar
  • Sås
  • 1 rejäl klick smör i en kastrull. Blanda ner 1 dl creme fraiche, 1-1 1/2 dl grädde, steksky samt 1/2 msk rosé- och grönpeppar och red av med lite maizena. Börja med lite steksky och tillsätt mer allteftersom så att det inte blir för stark smak. (Kom ihåg att ta reda på den vätska som hamnar i folien medan köttet vilar också).

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.