Skär falukorven i små bitar och stek dessa imargarin. Samtidigt kan man koka makaroner i vatten, när dessa är klara slå av dessa och häll över makaronerna i en ugnsfast form
Som ni säkert har märkt så äter vi en del pasta här hemma. Jag är otroligt svag för pastarätter, kanske eftersom viinte åt det så ofta när jag var liten
Skiva entrecoten i två centimetertjockaskivor. Gnidin med grillkrydda och stek på hög värme efter önskemål (en del vill ha köttet genomstekt andra föredrar det rött inuti)
Nu börjar sommaren gå mot sitt slut, det år lika fort varje år mot slutet. Det gillar jag. 1 dl rapsolja/olivolja. 2 msk sirap. 2 dl ekologiskt grahamsmjöl. ca 11 dl ekologiskt vetemjöl. Blanda jäst och vatten tills det blir utrört, i med oljan och blanda ner med resterande ingredienser, degen ska precis släppa från kanterna, kör den imaskini 5 minuter. Låt jäsa i 30 minuter. Kavla ut degen och tryck ut 20 lika stora tekakor i rund eller vilken form man vill. Nagga dem och låt de jäsa 10 minuter. Grädda i 225 gr varmluft i ca 6-7 minuter. 2 msk sirap. ca 11 dl ekologiskt vetemjöl. 5 minuter L. 30 minuter. 10 minuter Gr. ca 6-7 minuter
Kom på en supersmart idé så jag gick hem och slängde ihop en god kycklingfärsröra med lite goda kryddor som jag sedan bredde ut på ett smort bakplåtspapper
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.