Surdegsbröd med dinkel och valnötter
cat's bak- och matblogg
cat's bak- och matblogg
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1,5 dl ljummet vatten / 1 dl surdeg / 1 dl fullkornsdinkel / 1 dl lantvetemjöl
  • 5 dl ljummet vatten
  • / 10 g jäst
  • 20 g jäst
  • 1,5 msk honung
  • 4 dl fullkornsdinkel
  • 5 dl lantvetemjöl
  • 5 dl vetemjöl
  • 1 msk kornmalt
  • 1 msk nyponskalsmjöl
  • 1,5 msk flingsalt
  • 0,5 dl solroskärnor
  • 0,5 dl sesamfrö
  • 5 dl valnötskärnor
  • 225 grader och fortsätt grädda i ca
  • 20 minuter till brödets innertemperatur är
  • 98 grader Låt bröden kallna på galler, utan bakduk

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.