2 skivor rostat lant- eller surdegsbröd à 35 g. 3 Lägg några rucolablad på brödet, fördela äggröran ovanpå och toppa med tomater och mer rucola. 2 skivor rostat lant- eller surdegsbröd 35 g 1 näve rucola
Ett härligt bondbröd med solrosfrö, linfrö och kummin. Hur man gör surdegsgrunden och förvarar den kan ni läsa i mitt inlägg ”Surdegsgrund samt baka med surdeg”
Rör i persilja och smaka av med ev mer salt och peppar. 2 pers. 2 filéer vit fisk beroende på storlek, vetemjöl- eller rågmjöl att panera fisken i, vit- eller svartpeppar, smör, olivolja, 1-2 msk små avrunna kapris, 2 sardeller, 1 hackad vitlöksklyfta, 1 dl vitt vin, saften av 1 citron, 1 tsk sambal oelek, 2 msk hackad persilja
Att den kallas italiensk, är för färgerna, rött, vitt och grönt (tomaterna, kycklingköttet och spenaten) att man sedan äter den med pasta gör ju att det blir hur italienskt som helst
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.