Surdegsgrund på vete
I Nadjas kök
I Nadjas kök
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1/2 dl vatten och
  • 1 dl mjöl
  • 2 morgon: Mata surdegen igen med
  • 1/2 dl vatten och 1 dl mjöl. Rör om. Täck över surdegen igen. Nu ska surdegen bubbla och du kan flytta över den till kylskåpet. Om den inte har börjat bubbla ännu så kan du lägga till lite honung, naturell yoghurt eller äppeljuice och låta den stå kvar i rumstemperatur till nästa morgon. Min surdeg hade inte satts igång så jag la till 1 tesked honung för att hjälpa den lite på traven.
  • 1/2 dl vatten
  • 1 dl mjöl
  • 100-150 g surdegsgrund, men det finns recept upp till
  • 300 gram surdeg också

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.