Vilken smarrig pressgurka jag gjorde förra veckan. Håller med Johan -"Pressgurka kan man ha till allt. Hyvla gurkan tunt med osthyvel eller på en mandolin
Att ibland blir det katastrof, rakt ner i soporna och ibland blir det bara ett sådant där "Halleluja-moment" och i helgen var det sannerligen ett sådant, kan svära på att jag till och med hörde en änglakör när jag satte tänderna i den här tårtan
Gulasch kan göras antingen som soppa eller som gryta, men för mig är det nästan detsamma för jag äter den gärna med mycket rotfrukter i som en egen rätt utan tillbehör
Kirskålen. Ett ogräs sänd från han där nere. Den går bara inte utplåna. Men den går att äta. Så förlika dig med att du fått in ogräsplågan Kirskål i din trädgård, och laga smarriga saker av den
Detta utgör att näringsupptaget blir försämrat och kan även gör att man utvecklar en läckande tarm. Gluten skapar läckande tarm hos alla Vete, råg och korn innehåller alla glutenproteinet gliadin som utgör en fara för alla, även för dem som inte är överkänsliga mot gluten
Surdegsgrunden gör man iordning några dagar i förväg innan man ska göra själva bakandet. Riv äpplet (om du vill kan du behålla skalet på men se då till att det är ett ekologiskt äpple fritt från besprutning)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.