Smaka av härligheten med salt och peppar och servera med senap och eventuell potatis. Här kan man naturligtvis använda lite vad man har i kylskåpet men speciellt gott blir det om man har lite goda kryddiga korvaroch kanske lite rökt fläsk som man kan tärna i
Fräs fläsktärningarna i smör i en stekgryta, krydda med salt och peppar. Du kan antingen låta korvarna vara hela och duka med kniv och gaffel förutom skeden vid serveringen eller skär dem i bitar
När potatis och morötter är lagom lyfter jag ur nästan all sky och reducerar den i en kastrull till hälften, reder med lite mjöl och får en läckert fyllig och smakrik sås till fläskgrytan
Servera med en fräsch sallad. Skär korven i tärningar och bryn lite lätt och ställ åt sidan. Rör ihop senap, paprika, salt, peppar, tomatpuré och crème fraiche
Dagens middagstips faller absolut in under den första kategorin, ja annars hade den ju så klart inte kvalat in här i vårt kök, och vi har faktiskt skrivit om den tidigare i detta inlägget om kycklinggryta med tomater i
Fördelen med dessa (Årsnäska ägg) är att man kan förbereda dom någon timme i förväg och ha dom i kylen fram tills dess att dom skall friteras och serveras så dom är bra som ett ”vänta-på-att-maten-blir-klar-snack-ihop-med-en-pilsner”
Min dotter Linn, som älskar Texas Hot Links ville också vara medoch skapa dagens korvskörd. Hacka kryddorna, blanda med köttet, vitt vin, salt och peppra
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.