(tar några minuter). Klicka för att dela på Twitter (Öppnas i ett nytt fönster)Dela på Facebook (Öppnas i ett nytt fönster)Klicka för utskrift (Öppnas i ett nytt fönster)Klicka för att dela till Pinterest (Öppnas i ett nytt fönster)Click to email (Öppnas i ett nytt fönster)GillaGilla Laddar
Hittade också några slemmurklingar, en svamp jag inte sett tidigare (ingen matsvamp dock). Hacka eller bryt svampen i bitar, lägg i stekpanna och förväll (svetta bort det mesta av svampvätskan)
4 (förrätts)portioner. Krämig Svampsoppa. Välkommen torsdag. Här hemma njuter vi fortfarande av jullov, och ack så underbart det är att få vara lite ledig nu
Jag startar årets första recept med en krämig svampsoppa. Hemligheten i min svampsoppa är att jag blandar champinjoner och kastanjechampinjoner och kryddar rikligt med färsk timjan och parmesan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.