Crêpes med ost och svampfyllning. Ost, ost, ost och mera ost. Som jag skrev i inlägget om pannkakor så är pannkakor med matfyllning egentligen galetter och ska även göras på bovetemjöl
Skala och finhacka lök och ansa och grovhacka champinjonerna. Hetta upp lite smör och olja i en stekpanna och fräs lök och svamp tills svampen har vätskats ur och fått lite färg
Den här pastarätten hittade jag hos Lotta, och även om det (såklart. Dela blomkålshuvudet i mindre bitar och lägg på en bakplåtspappersklädd plåt och ringla över olivolja
Krustader1 dl vetemjöl 45 g smör, kylskåpskallt och skuret i tärningar 1-1,5 msk vatten, iskallt. Krustader1 dl vetemjöl 45 g smör, kylskåpskallt och skuret i tärningar 1-1,5 msk vatten, iskallt
Skala och finhacka lök och ansa och grovhacka champinjonerna. Hetta upp lite smör och olja i en stekpanna och fräs lök och svamp tills svampen har vätskats ur och fått lite färg
Jag åt och glufsade och funderade på varför jag inte lagat det oftare. Blanda samman mjölmix och salt. Rör ner äggen och tillsätt sist det smälta smöret
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.