Svamp- och salamicannelloni
Salt & Peppar
Salt & Peppar
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Ingredienser
  • 1 paket färska lasagneplattor
  • 400-500 gr färsk svamp, t.ex. champinjoner
  • 200 gr Philadelphiaost
  • 2 st schalottenlökar
  • 2 vitlöksklyftor 1 kula mozzarellaost
  • 100 gr smakrik salami
  • 1 dl ostsås
  • 2 dl tomatsås
  • 1-2 dl riven ost, helst en smakrik sådan
  •  
  • Gör så här
  • 1. Skiva svampen och finhacka löken.
  • 2. Stek svampen i varm torr panna så att vätskan kokar ur, lägg åt sidan.
  • 3. Ha i lite smör och mjukstek sedan löken, vänd ner svampen, salta och peppra.
  • 4. Vänd ner Philadelphiaosten.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.