Såhär fixar du till grillade ostbiffar medröktmajonnäs. Grillade ostbiffar medrökt majonäs. Att grilla ostbiffar är min svärfar Mogens specialitet och min fru Mirja jämför jämt mina med de som hon får hemma när Mogens gör dem
Här serverar jag den kokt med krispiga chorizobitar (inte för stark dock, så att den överröstar svartroten för mycket) och hemmavispad majonnäsmedrökt paprikapulver i
Nåt som jag letat efter länge… Jag är ju galen i kebab när det gäller skräpmat. Hamburgare och pizza går helt bort om jag lyckas hitta en riktigt god kebab i pita
Det stod en slatt överbliven glögg i skafferiet och tog plats och istället för att hälla ut det i vasken så hällde vi det i korvsmeten med ett väldigt lyckat resultat
( Jag använder en form med galler, blir perfekt). 4) Rulla in i grillfolie, med ändarna böjda neråt, för att vätskan ska rinna ut. 6) Skär i skivor innan den ska stekas, eller hyvla med osthyvel
Servera med hemmagjord kebabsås, recept finns HÄR. Rulla in rullen i två lager med folie, rulla änderna och vik dem nedåt (se bild) så överflödigt fett kan rinna ur
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.