Svensk Råg
Cupcakesfluffan
Cupcakesfluffan
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Dag 1
  • 500 gram kallt vatten (5 dl)
  • 375 gram klippt råg (5 1/2 dl)
  • 75 gram solrosfrön (1 dl)
  • 20 gram linfrön (3 msk)
  • 25 gram havssalt (1 1/4 msk)
  • Dag 2
  • blandningen från dag 1
  • 125 gram kallt vatten (1 1/4 dl)
  • 8 gram jäst
  • 300 gram rågsurdeg (3 dl)
  • 280 gram rågsikt (4 1/2 dl)
  • 75 gram mörk sirap (1/2dl)
  • 185 gram vetemjöl special (3 dl)

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.