Klyfta tomater och lägg i bunke, varva med salt och låt ligga över natten i kyl. Häll av vätskan från tomaterna och lägg ner i kastrull med ättikslag, nejlikor och hackad lök
Syltadetomater håller sig då i ett år. Ta upp tomaterna och låt rinna av i durkslag. Stora tomater kan du koka in i halvor och mosa sönder till en mer marmelad-lik röra
Syltadetomater. Koka upp vinäger, socker och vatten, häll lagen över tomaterna och ställ kallt. Ugnsbaka tomaterna (med kvisten) i 100 grader i ca 30 minuter, med lite olivolja, salt och peppar. 20 st cocktailtomater med kvist
Jag är en riktig sucker för tomater i alla former och när det kommer till brie och tomat så tror jag att om de skulle registrera sina profiler på match
Häll allt i pajskalet och lägg på skivade tomater, smat toppa med osten. 6 st skivade tomater. Pajskal. Hacka ihop degen i en matberedare och låt vila ca 15 min
Syltadecocktailtomater. Eftersom det är gott om tomater just nu, och man kanske inte hinner äta upp alltihop just nu, passar det ju galet bra att sylta in och ta fram lite senare
Skala och skär pumporna i små tärningar. Slå den utspädda ättikan i en gryta och bland i sockret. Gör ett litet knyte med kryddorna i och lägg i lagen och koka en stund så sockret löser sig ordentligt
Dela tomaterna och lägg dem i en ugnsform. Klicka röran över tomaterna. 500 g cocktailtomater. Mosa osten och blanda den med grädde, pressad vitlök, timjan, salt och peppar
Skiva tomaterna, hacka rödlöken och strimla kasslern. 4 tomater. 4 tomater 1 rödlök 150 g kassler. Nu ha jag ÄNTLIGEN fått en kamera, så nu kanske jag kan börja ta lite vettigare bilder
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.