Ne, nu ligger snittet någonstans vid halv sex, vid kommandot GO UUP, ja då är det bara att lyda. Inga konstigheter, men lite förpliktelser medför det allt när man får tag på så gott kött
pressa apelsinen och mixa med hallon, socker, olja, flinsalt och rödvinsvinäger med en stavmixer. Med dessa två böcker behöver man aldrig undra vilken festmat man skal laga, det finns såmycket gott att välja på
Parmaskinka (eller annan lufttorkad skinka, mängd efter hunger). Lite finskuren gräslök, om så önskas. Jag hade en tub onaturligt grön wasabi hemma, och det är en utmärkt smaksättare i kalla såser och dressingar
Här följer en liten matkavalkad. En kväll tog vi ut svängarna riktigt och gick på berömda Borgholms Hotell där Karin Fransson - den öländska örtdrottningen - regerar
Ett lite hälsosammare bröd med fröer, nötter och världens bästa glutenfria mjöl - Durramjöl. Nu ska här hållas måndag och jag beger mig till min arbetsplats för att möta upp alla mina kollegor efter ett härligt sommarlov och semester
Mycket trevlig dag blev det. Nej men nu är jag iafl i full gång med att leka fram en god smörkräm som man bra kan forma med så att den blir lite fast i konsistensen och man kan forma en bibel på ett snyggt sätt
Ibland när man har lunch så hinner man så himla mycket och ibland ingenting. I går så hann jag till och med förberedda för middagen som vi skulle äta sen
Ännu lite mer olivolja kanske inte heller skadar om man ska tro på allt Jamie Oliver säger. Lite skärpa från inlagd paprika och så örterna – en färsk och en torkad
1. Ha ner smör i en skål och pressa i vitlöken. Ställ in i micron ca 30 sekunder. 2. Rör ihop majonäs och creme fraiche och ha sedan ner den micrade vitlöken
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.