Halvera dem och skär också av toppen i varje ända, så de kan ställas i en ugnsfast form. Idag har det verkligen varit en dag, då vi farit runt för att hitta lite nya schyssta inredningsprylar till vårt hem
Min upplevelse är att kikärtorna "torkar ut" röran såjag gör den hellre lite lös än fast, men smaken är som baken så prova dig fram till önskad konsistens
1 helt ägg + 1 äggula (ta två äggulor om de är små ägg)2 dl rapsolja 1 tsk vitvinsvinäger1-2 tsk dijongsenapSalt och vitpepparKnäck äggen i en hög mixer-bunke (sån hög rund ni vet)Häll över oljan och resterande smaksättningar
Jag föredrog det senaste alternativet, men det första varockså bra. De funkar nog fint med pasta eller bulgur till också, eller varför inte lite gammal hederlig kokt potatis
Jag och mor tog alltid tåget till Malmö två gånger om året tillsammans när det var tid för rean, en gång i januari och en gång i augusti, och shoppade loss
Min upplevelse är att kikärtorna "torkar ut" röran såjag gör den hellre lite lös än fast, men smaken är som baken så prova dig fram till önskad konsistens
När jagvar hemma hos min väninna Mona för några dagar sedan, bjöd hon på de har rutorna och jag hann knappt svälja den första tuggan innan jag gastade att det här receptet måste jag ha, alltsåsååå goda
Jag och syrran bestämde oss för att julbaka tillsammans i år, så förra veckan bakade vi anisgrisar, rimbobullar, mandelmusslor, spröda kanelkakor och chokladrutor med blåbär
Ikväll ska vi ha goa vänner över på middag och alltid när jag ska bjuda på mat så brukar jag under dagen gå lite och småfixa med maten så att jag inte behöver stå med allt sedan på samma gång
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.