Söndagsmiddag med pannbiff, päronpaj och kladdkaka till kaffet
Min Lilla Kokvrå
Min Lilla Kokvrå
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 portioner
  • 1 ägg
  • 1 dl mjölk
  • 2 msk ströbröd
  • 1 tsk salt
  • 2 krm svartpeppar
  • 2 gula lökar
  • 200 grader
  • 10 minuter Brunsås
  • 4 portioner
  • 2 msk smör
  • 2 msk vetemjöl
  • 4 dl buljong
  • 1 tsk soja
  • 1 msk svart vinbärsgelé
  • Salt
  • 6-8 portioner Sm
  • 150 g smör
  • 4 dl havregryn
  • 2 1/2 dl vetemjöl
  • 2 dl socker
  • 1/2 dl vaniljglass
  • 1 burk inlagda päron
  • 50 g nougat
  • 225 grader
  • 25-30 minuter
  • Vaniljsås
  • 3 äggulor
  • 3 msk strösocker
  • 12 portioner 2 ägg
  • 2 dl strösocker

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.