Mixa ihop alla torra ingredienser och tillsätt olja och yoghurt medan du mixar. nej just det, inte ostbrickan men kanske en dippbricka eller något annat
Men jag varnar er, det här är smått beroendeframkallande och jag dras som en magnet till kylen var och varannan minut och måste bara skära upp en bit av den smakrika rullen och ösa på med en riktigt tjock skiva ost, jamen det är bara så smarrigt
De är jättegoda till en bit ost. Rör om till en jämn och fast smet. Jag behövde använda de 5 äggvitor som blev över sedan jag gjort min lyxiga vaniljsås, och eftersom jag skulle ha ett gäng gäster på lunch tänkte jag att några goda lågkolhydratkex till osten kunde vara en bra idé
och lite sötttill efterrätt. Veckans receptbok går under temat "tillbehörtill grillat". Men det grillade kan man ju variera i det oändliga genom att bara byta ut tillbehören
Något sött som passar väldigt bra till båda är dessa saffransdrömmar. Tillsätt olja lite itaget. Blanda hjorthornssalt med vetemjöl och blanda ihop allt till en deg (vispa inte)
När vi grillade i fredags så gjorde jag lite nya tillbehör, jag gillar mycket skålar på bordet. inte det silvriga paketet som man använder till ischoklad
-) Ett perfekt sätt att använda det som (eventuellt) blir över från en ostbricka är att smälta ner rubbet i grädde och crème fraiche i en härlig sås till pasta
Som ni vet så försöker jag verkligen hålla mig till en lågkolhydratkost. Jag har tagit med dem till jobbet som mellanmål, känns lite som man äter chips
Persika funkar verkligen i den här marinaden, som representant för det söta. Marinaden använde jag till fläskfilé som grillades och det snälla köttet fick en rejäl smakkick efter några timmars marinerande
varm mild brieost med söta fina pinjenötter och valnötter, mums. Här har vi en goding tillostbrickan. Det är min syster som har introducerat mig till detta goda som är superlätt att göra
Idag bjuder jag på en god marmelad att njuta av tillostbrickan. Jag hade alltså några päron och ett par kiwi i fruktskålen som började se anskrämligt åldriga och skrynkliga ut, så jag insåg att det krävdes snara och drastiska ingrepp innan de helt skulle gå fruktdöden till mötes
De passar bra till buffébordet, till ostbricka, till fördrinken och plockmaten. Blanda först mjölet och saltet i en bunke, ringla över oljan och blanda väl, tillsätt Oatly fraîche och blanda till du har en fin deg
Det här är litet klurigt att få till och som ni ser är min omelett inte perfekt. olja till stekning. Ta rullen ur stekpannan och använd t ex en bambumatta eller handduk för att forma till rullen så den får en lite mer rektangulär form
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.