Skär mozzarellan i lika många skivor som du har kycklinglårfiléer. Fick en vansinningt god kycklingrätt hos min vän som jag har längtat efter sedan vi var där
Vänd kycklingen först i mjöl, skaka av, vänd sedan i uppvispat ägg och sist i ströbröd. Panerat kyckling har jag aldrig gjort förut men det blev verkligen jättebra, ingen torr kyckling här inte
Tag ut formen och varva skivor av mozzarellaoch salami mellan kycklingbitarna. Kyckling i ugn. Skölj kikärtorna och blanda med rucola, champinjonerna, balsamvinäger samt salt och svartpeppar
Tag ut formen och varva skivor av mozzarellaoch salami mellan kycklingbitarna. Kyckling i ugn. Skölj kikärtorna och blanda med rucola, champinjonerna, balsamvinäger samt salt och svartpeppar
Pytsa i lite grädde eller cremefraiche i formen när du kör in kycklingen så har du en god skysås, annars är det gott med en kall vitlökssås till kucklan också
Inslag av mörka körsbär, salvia, plommon och kakao. Fyll kycklingenmed ost och tomater. Dela kycklingbröstenmed ett snitt mitt på så att de öppnar sig som ett pitabröd
Kycklingen pryder än en gång tallriken. Servera med ruccola och en klick crème fraiche. • Lägg först på tomatskivorna, sen mozzarella skivorna, valnötterna och basilikan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.