Ett recept som går från blogg till blogg, men jag tror det är som med viskleken, ni vet den ena viskartill den andra osv och det som den sistai kedjan berättar är inte alls vad som viskades från början
och ibland lyckas man bättre än andra gånger. Här iSpanien har jag inte samma utbud av ingredienser eller köksgrejer som hemma men det ger mig en extra kick att tänka ut nya saker att använda
Sikta ner mjölet i en bunke tillsammans med smöret. Använd sen fingertopparna eller en elvisp för att röra ihop allt och tillsätt resten av ingredienserna och blanda väl
Denna syrligt fräscha moussetårta har verkligen gått hem hos alla iminfamilj, till o med barnen gillade den fastän den inte är så söt som vanliga moussetårtor brukar vara
Jag har aldrig ens tänkt eller gett migi kast med att baka någon prinsesstårta. Men idag fanns det en stor anledning, nämligen den nya lillakunglighet som föddes
Vispa crème fraish, matlagningsyoghurt och socker i en annan skål tills sockret löst sig. Syrligt så det förslår, men jag älskar syrligt och sötti en härligkombination
Min superdupergoda lunch idag. Bakad sötpotatis med stekt laxfilé och guacamole. Låter som världens lyxlunch för oss studenter, och visst, det är väl kanske inte det billigastealternativet
Blanda fett och mjölk/vatten och värm tillfingerljummet. Lös upp jästen ilite av degspadet. Tillsätt resten av degspadet, salt, socker, honung, sirap, russin och brödkryddor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.