Idag blev det pasta till lunch, närmare bestämt tagliatellemedchampinjoner. Jag gjorde en enkel krämig sås med lite vitlök, gullök, champinjoner och crème fraîche
vispa äggget och oljan med en gaffel och sedan tar du med lite av mjölet efter hand. Kör den genom pastamaskinen på största öppningen och vik den seda och kör igen med öppningen uppåt så den inte blir luft mellan
När min man hörde att jag hade gjort pizza när han var borta på sin konferens blev han lite avundsjuk så jag passade på att göra ytterligare en långpannepizza igår till middag för att göra honom glad =) Den här gången blev det en pizza med pesto, rökt skinka, champinjoner, lök, tomatsås och ost och den blev hur god som helst
Pizza på kikärtsbotten med mozzarella, skinka och färska champinjoner 4 port (671 kcal/port) 2 pizzor protein 20 E% fett 51 E% kolhydrater 28 E% deg/smet
Men här kommer receptet på en omelett medskinka, champinjoner och fetaost. När omeletten börja stelna, vänd omeletten med hjälp av en tallrik och låt omeletten glida ner igen i pannan
TAGLIATELLEMED FLÄSKFILÉ, CHAMPINJONER & VITT VINIngredienser. Jag unnade mig själv två böcker på årets bokrea [även om det fanns några fler jag hade kunnat shoppa loss på] och en av dem är Markus pasta innehållandes en hel hop med pastarecept, underbart presenterade med bilder som får i alla fall mig att vilja laga nästan allesammans, recept som är enkla att förstå och troligtvis inte heller särskilt svårlagade [i alla fall är det den känslan jag fått när jag läst nästan vartenda ett av bokens recept och jag älskar den känslan], och troligtvis urgoda skapade utav Markus Aujalay
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.