Tagliatelle med ostig grönsakssås och färsbiffar
Två små kök
Två små kök
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 portioner kokt tagliatelle
  • 4 portioner Grönsakssås med cambozolaost
  • 1 squash, ca 1/2 cm tjocka skivor
  • 1 aubergine, ca 3/4 cm tjocka skivor
  • 10 champinjoner, kvartade
  • 4 snackspaprikor, delade på längden och urkärnade (2 st om du använder vanlig paprika)
  • 1 stor gul lök, grovt hackad
  • Smör/rapsolja
  • Olivolja
  • 500 g cambozolaost i mindre bitar (eller gorgonzola för kraftigare smak)
  • 2 1/2 dl mellangrädde
  • 2 dl (lätt) créme fraiche
  • Salt och svartpeppar
  • Färsbiffar, 8 st
  • 400 g nötfärs
  • 1 liten gul lök, finhackad
  • 1 ägg 1 msk ströbröd
  • 2 msk mjölk
  • 1 tsk soja
  • 1 tsk sirap
  • Salt, svartpeppar och vitpeppar
  • Smör/rapsolja

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.