Toppa rätten med lite lagrad parmesanoch persilja och dröm dig bort till Italien. Parmesanost. Tagliatellemed svamp, salladslök och bacon är en härligt smakrik pasta som går snabbt att laga ihop
Topping parmesanost gräslök. 400 g blandad svamp (t ex trattkantareller, skogschampinjoner och portabello) 2 klyftor vitlök olivolja (till stekning) 400 g pasta (t ex tagliatelle) ca 2 droppar liquid smoke (rökarom) 3 äggulor 100 g parmesanost, riven salt peppar
Koka under tiden fyra portioner tagliatelle. Smaka av med salt och peppar. salt och peppar, efter smak. Hacka vitlöken fint, strimla köttet och skiva champinjonerna
Servera medTagliatelle al dente. -) Denna blev helt underbart god och laxsåsen påminner lite om en annan jag lagar ofta med citron i fast med en lite ny touch
Jag ändrade lite i receptet, uteslöt mozzarellan och ökade på mögelosten med nästan dubbelt. Då kan man passa på att göra denna lasagnen som var med i mitt senaste nummer av "Cook vegetarian"
Mat i ugn blev ledorden och jag bestämde mig för att göra en plåt fylld med parmalindad kycklingfilé som jag fyllde medparmesanostoch färsk oregano, potatis, palsternacka, röd lök och svamp
Täck bottnen på en djup ugnsfast plåt med färsk spenat, du får känna av hur mycket du vill ha personligen men tänk på att den sjunker ihop väldigt mycket när den tillagas
Fläskfilégratäng med rödvin, svamp ochparmesan. Receptet kommer från Jennie Benjaminsson och Stina Patetsos kokbok "Buffé - Pajer, plock och smak av Medelhavet"
Blanda den kokta pastan med gräddsåsen och tillsätt riven parmesanostoch sköljd spenat. Blanda om väl och smaka av och krydda ev mer med salt och peppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.