Men nu – till tapasen. Det är svårt att riktigt ta in allting som händer och vad det kan innebära på sikt med allt som pågår runt Jävligt Gott just nu, men jag försöker göra mitt bästa för att inte tappa fokus eller bränna ut mig
De här pizzaslicen blev verkligen hur goda som helst. Gräddade tills pizzan fått fin färg och toppade sedan med lufttorkad skinka, oliver och en klick smaksatt creme fraiche, och som pricken över i lite klippt gräslök
Men nu – till tapasen. Det är svårt att riktigt ta in allting som händer och vad det kan innebära på sikt med allt som pågår runt Jävligt Gott just nu, men jag försöker göra mitt bästa för att inte tappa fokus eller bränna ut mig
Så här kan det bli om man vill göra tapas av heliga lutfisken. Jag kan dock säga att jag tvekade om det skulle gå vägen då jag hade blandat ihop smeten, såg inte hur det skulle bli avlånga bollar som höll ihop av det hela, men det blir det
Skär upp i mindre bitar och servera som tilltugg eller förrätt. Även jag har införskaffat en pizzasten (eftersom både Rikard och Nicklas är flitiga användare), så denna gång blev det löjromspizza som snacks när min mamma och min syster med familj var över på middag
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.