Dags för en resa till allas vår favoritdestination. Thailand. Detta blir dock inte en semesterresa med sol och bad utan en resa av det mer kulinariska hållet
Dear Pinkadycookbook readers I had some problems updating My blogg the other Day. Here I have some really nice summercakes for picnics and other summerparties
I lördags var Gaby och jag riktigt exalterade när vi begav oss mot Tasteof Christmas-mässan. Antagligen var det så populärt runt lunchtid på grund av att Mary Berry (från Great British Bake Off) och Michel Roux Jr (från Masterchef) stod på scen
Michelle fick äran att välja rätterna, vilka blev Soft shell crab, Kalvkind seremband, Krispig gris och palmsockerkaramell samt Morning glory salt&peppar tofu
Ugnsvärme 225 C. Skär upp filéerna i 2 cm tjocka skivor, krydda med salt och peppar. Bryn kycklingbitarna i en stekpanna med lite smör, eller lägg dom i en form med smör i ugnen och förstek dem
Grädda i mitten av ugnen 6–8 minuter, kakorna ska vara lite sega i mitten när de är färdiga. Nu är 2016 slut och vi går in i 2017 det börjar med en solig dag och lite kallare, känns väldigt bra tycker jag
Här kommer några bilder från vår mysiga nyårsafton. I krispig kyla skålade vi in tolvslaget, och en del raketer smälldes även av till pappor och barns stora glädje
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.