Terrin på kallrökt lax, sparris och pepparrot med en citron- och dillvinägrett
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 knippe grön sparris
  • 5 gelatinblad
  • 2 dl mjölk (3%)
  • 500 g färskost med pepparrotssmak (t ex cantadou)
  • 250 g kallrökt lax
  • 1 dl nyriven pepparrot
  • 1 dl hackad dill
  •  
  • Vinägrett
  • 1 dl kallpressad rapsolja
  • skal och saft från ½ citron
  • ½ dl hackad dill
  • salt
  • nymalen svartpeppar
  •  
  • Garnering
  • några dillvippor
  • 2 msk nyriven pepparrot

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.